Magazina

Romancë e paparë mes qiftit Anita e Ramush Haradinaj, puthje e ledhatime mes tyre

Anita Haradinaj ka patur një spektator të veçantë gjatë provave në Dance Albania. Bashkëshorti i saj, ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ishte në Tv Klan për ta ndjekur teksa kërcente.

Pasi shijoi performancën e gruas së tij, mes çiftit Haradinaj u shkëmbyen disa puthje.

Eliminon mykun e thonjve në 3 ditë! Lexoni recetën

Ish-kryeministri i Kosovës nuk ngurroi që të shprehte vlerësimin e lartë për bashkëshorten e tij.

“Je shumë e mirë dhe e guximshme”, i thotë Haradinaj.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button