Lajme

Rrëqethëse/ Kjo është 38-vjeçarja që ia mo ri jetën burri në sy të vajzës, i thoshte shikoje ç’po i bëj po s’dëgjove edhe ty do të…

Rrëqethëse/ Kjo është 38-vjeçarja që ia mo ri jetën burri në sy të vajzës, i thoshte shikoje ç’po i bëj po s’dëgjove edhe ty do të…

Kjo ngjarje e rëndë ndodhi në shkurt të këtij viti, por gjatë ditës së premte ai ka dalë para gjy katës. Detajet nga ajo ngjarje janë rrëqethëse.

E ditur bëhet se ai ia mori jetën gruas në kuzhinën e banesës në Bad Soden-Salmünster, por motive ba nale. Më e keqja është se vajzën 13-vjeçare ai e de tyroi të shikonte gjithë skenën dhe i thoshte po nuk më dëgjove edhe t’i kështu do përfundosh.

Kryetarja e Gj ykatës së Qarkut Ulrike Wetzel, nuk ka mundur t’i mbante lotët teksa dëgjonte këtë histori. Ajo i tha:
Do e vu ani atë që bëtë dhe shumë.

Të bërtiturat e vajzës u dëgjuan në gjithë lagjen, nëse po licia nuk do të kishte ardhur shpejt ai mund t’i kishte marrë jetën edhe vajzës së tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button