Magazina

Sabri Fejzullahu qan gjatë emisionit, tregon përse hyn në një dhomë dhe mbyllet

Këngëtari i mirënjohur, Sabri Fejzullahu së fundmi ka shpalosur detaje na jeta e tij private dhe profesionale.

Sabriu ka treguar se sa herë që shkon te shtëpia e tij në Bërnicë, ai mbyllet i vetëm në dhomën e Bulzës.

Por ajo që e ka prekur më së shumti është një mesazh i dërguar nga vajza e tij Bulza e cila jeton në Amerikë.

Mes lotësh, Sabri Fejzullahu ka thënë se dëshira e tij dhe e bashkëshortes Nera është që njëherë të vetme të mblidhen bashkë e gjithë familja.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button