Magazina

Sabri Fejzullahu shkruan për shëndetin e Halil Kastratin
Humanisti i njohur shqiptarë, Halil Kastrati, së fundi i është nënshtruar një intervenimi kirurgjik.

Operacioni që ka kryer ka kaluar gjithqka me sukses dhe gjendja e tij shëndetësore është stabile dhe duke embledhur veten, shkruan “Kosovarja”.

Reagimet e shumta ka pasur edhe nga artistat e estradës të cilët i kanë uruar shërim të shpejt Kastratit.

Së fundi, ka qenë këngëtari i muzikës popullore, Sabri Fejzullahu.

Artisti ka postuar një fotografi krahë Halilit ku ka shkruar një status mbi shëndetin e tij.

“Ti shpirtë i bamirësisë që i gezon mija e mija njerëz, sot lutemi për ty që të bësh më mirë, dhe po me siguri se Zoti ty të ruan”, ishte shkrimi i Fejzullahut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button