Magazina

Sabriu romantik, i thotë gruas: Shumë të kam borxh oj nafaka e jem!
Sabri Fejzullahu, vazhdon të jetë IN sa i përket postimeve në rrjetet sociale.

Përkundër moshës, ai ka arritur të ruaj dashurinë dhe respektin nga fansat, duke qenë ndër më të preferuarit.

Dashurinë që e ndjen ndaj bashkëshortes nuk heziton ta shpreh edhe përmes imazheve të ndryshme në rrjetet sociale.

Kësaj radhe erdhi me një varg romantik duke i thënë: Shume te kam borgje, oj nafaka e je, imazh në të cilin të dy u shfaqen të lumtur krahë njëri-tjetrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button