Lajme

Sapo u Konfirmua: Lajm i madh nga Amerika për gjithë Shqiptarët e Kosovës!

Ideja e ndarjes dhe e ndryshimit të kufijve ka dalë prej tryezës së diskutimeve Kosovë-Serbi. Një opsion i tillë s’ka përkrahja as në Bruksel e Washingtron. Burime të Express kanë thënë se ujdia finale Kosovë-Serbi nuk do të përfshijë në asnjë rrethanë ndarjen e Kosovës.
Prej janarit të vitit 2018 kur është hapur zyrtarisht tema e ndarjes së Kosovës e deri më tash askund s’ka gjetur përkrahje.

Source link

Back to top button