KosovëLajme

Paramilitarët Serb shfaqën të armatosur në afersi të Jarinës (VIDEO)

Eksluzive🚨, Sipas disa informatave dhe videove, serbët janë poziconuar në fshatra të Veriut dhe të armatosur rëndë!

Lajmi nuk eshte i sigurt vetem video po qarkullon ne rrjetet sociale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button