KosovëLajme

Sërish dhunë në Shtëpi të Pleqve – Videoja që tregon se si u rrahë i moshuari

“Thirre menjëherë Policinë”, ishte lutja që një banor i Shtëpisë së të Moshuarve në Prishtinë i bëri gazetares së KIKS Kosova. E kamufluar si vizitore, gazetarja arriti të hynte brenda kësaj qendre për të parë kushtet dhe trajtimin që marrin banorët aty.

Burimi i cili lutej që të ftohej Policia e Kosovës dhe të largohej sa më shpejt që aty, i tha KIKS-it se njëra nga punëtoret e kësaj shtëpie po ushtron dhunë fizike mbi ta. Sipas tij, ajo nuk kursen asnjë nga banorët.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button