Lajme

Shiti barna me çmime të larta dhe pa licencë, shikoni çka i ndodhi burrit nga Klina

Një burrë është arrestuar dje në Klinë pasi kishte hapur barnatoren e tij dhe kishte shitur barna me çmime të ngritura.

Sipas inspektorëve, të dyshuarit i kishte skaduar licenca e punës.

Malli është sekuestruar, ndërsa me vendim të prokurorit, i dyshuari është liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button