Lajme

Shiu s’ka të ndaluar, por në disa komuna as breshëri!

Prej dje ka ndryshuar moti në gjithë vendin. Shi dhe shtrëngata pati mbrëmë, por edhe thuajse gjithë ditën sot.

Në komunën e Gjilanit , Suharekë dhe në rajon të Prizrenit përpos shiut pati edhe reshje të breshëritë.

Madhësia e këtij breshëri është mjaftë e madhe e vërehet edhe në disa fotografi dhe video të dërguara në redaksi

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button