Lajme

Shkrumb e hi: Pamje nga intervenimet e zjarrfikësve në 2 objekte banimi sot në Prishtinë

Qytetarët e vendit tonë, tash e dy muaj po ballafaqohen me pandeminë COVID19. Por, gjatë gjatë kësaj kohe, ata janë rrezikuar edhe nga zjarrvëniet e qëllimshme, veçmas në toka bujqësore dhe male.

E, zjarrfikësit, kanë qenë përherë në detyrën e tyre, në shpëtim të jetëve.

Vetëm sot, në kryeqytet kanë ndodhur dy përhapje të zjarreve në dy objekte banimi.

Një shtëpi është djgur në lagjen Arbëria, ndërsa një lagjen e Spitalin një banesë, nga ku edhe një person mori lëndime, transmeton Indeksonline.

E, një nga zjarrfikësit, që mori pjesë në të dyja rastet që ndodhën brenda dy orësh në Prishtinë, ka publikuar disa imazhe, ku pasqyrojnë jo vetëm rrezikun dhe punën e tyre, por edhe dëmet brenda këtyre dy objekteve.

Shih fotografitë:

97132477 3470609749633195 1419480678373785600 O
97132477 3470609749633195 1419480678373785600 O
96291506 3470609526299884 1205727135373721600 O
96291506 3470609526299884 1205727135373721600 O
96585781 3470609342966569 8550483449075466240 O
96585781 3470609342966569 8550483449075466240 O
96581890 3470608812966622 4986059445533409280 O
96581890 3470608812966622 4986059445533409280 O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button