Lajme

Shoferi i autobusit i’a merrë ftyrën 19 vjeçares: Ku po shkon me pantallona kaq të shkurtra? Zbrit poshtë!

Një ngjarje e paza kontë ka ndodhur brenda në autobus në Malmo të Suedisë.

Shoferi i autobusit i ka bërë mo ral një vajze të re pasi kishte parë që ajo kishte dalë e ve shur me pantallona shumë të shku rtra. Ai e ka përzënë atë nga autobusi pasi vuri re që kishte eks pozuar shumë tr upin.

19-vjeçarja Amanda Hansson mbeti e tur përuar nga veprimi i shoferit.

E reja bëri edhe një postim në Facebook pas rastit, ku shkroi se ishte veshur në mënyrë et ike duke marrë parasysh që temperatura ishte 27 gradë celsius.

Ajo shkroi:

Kam një pyetje, çfarë lloj s *kzizmi është ky? Asnjëherë në jetën time nuk jam ndjerë më e posh tëruar”.
Shoferi është pezulluar nga puna dhe pritet që në ditët në vazhdim të njihet me rezultatet e het imit.

Source link

Back to top button