Lajme

Shok në familjen Shqiptare: U thanë babai v’diq nga Korona, pas 6 ditëve i thirrin ta marin se është shëruar!?

Gazetari kumanovar Zoran Bozhinovski ka publikuar në profilin e tij një lajm ska ndaloz. Sipas tij, një familje tetovare kanë dërguar prindin e tyre në Spital ku është konstatuar me Kovid 19. E kanë transferuar në spitalin e Shkupit prej ku i kanë thirë pas tre ditëve dhe u kanë thënë se prindi i tyre ka ndë rruar jetë. E kanë va rrosur me ar kivol pa e hapur, kurse pas gjashtë ditëve i kanë thirrë sërish nga spitali dhe u kanë thënë se babai i tyre është she ruar dhe të vijnë ta marin. “Kush është va rrosur ende nuk dihet”.

Source link

Back to top button