Lajme

Shqiptarë në keni shpirt, ndihmojeni këtë nënë të dy vajzave të jetojë: Është me sëmundje të keqe s’ka shumë kohë

E motra është me ka ncer, e reja lutet për ndihmë: Sëmundja ka përparuar, duhet të kurohet jashtë!

Një apel për ndíhmë ka mbërritur së fundmi në redaksinë e JOQ ALBANIA. Një qytertare ka kërkuar ndíhmën e gjithë shqiptarëve për trajtimin nga kan ceri për motrën e saj.

Përmes një apeli të fortë, ajo shprehet se e motra është díagnostíkuar me kancer në ezofag dhe sëmundja ka përparuar shumë. I vetmi shpëtím, për nënën e dy fëmijëve është trajtimi jashtë Shqipërisë, por për këtë nevojitet një shumë e madhe parash.

Me shpresën se apeli i saj do të mbërrijë tek çdo shqiptar, e reja kërkon edhe lutjet për shëndetin e së motrës.

Back to top button