Lajme

Shqiptarët e bashkuar, sigurohen 150 mijë euro për shërimin e Ilirit

Sot pas një pune të jashtëzakonshme të qytetarëve të Gjilanit, fondit të krijuar nga Elvis Naçi dhe falë njerzëve vullnetmirë gjithandej, shuma e kërkuar prej 150k euro për shërimin e 19 vjeçarit, Ilir Behluli është arritur.

Njoftimi është dhënë në mediat lokale të Gjilanit, një lajm ky fantastik. Ku historia dhe lotët e babait të tij kanë prekur gjithë shqiptarët.

97829996 3151895228227748 4642717187205758976 N
97829996 3151895228227748 4642717187205758976 N

JU LUTEM SHPERNDAJENI! TE SHPETOJME NJE JETE!
Sapo beme pagesen e transportit per te mundesuar avionin per vellain tone per ne turqi! Po mundohemi pasi kerkohet ne kohe rekord te mbledhim shumen prej 120 mij euro e kerkuar nga babai per ta derguar ne Spitalin e zgjedhur nga familjaret. “ Kush shpeton nje Jete sikur ka shpetuar gjithe njerzimin” Ne kete muaj te madh, te meshires dhe faljes, le te behemi shkak qe Iliri te kete nje shanc te kthehet i shendetshem mes nesh. Babai i Ilirit eshte veteran lufte, ai ka luftuar qe ne te jemi te lire, sot do te luftojme ne qe Iliri te jetoje. Ju lutem shperndajeni, ju lutem nje lutje! Falenderojme te gjithe bamiresite, njerezit publik qe e kane shperndare rastin e Ilirit.

JU LUTEM SHPERNDAJENI! TE SHPETOJME NJE JETE! Sapo beme pagesen e transportit per te mundesuar avionin per vellain tone…

Publiée par Elvis Naçi sur Vendredi 15 mai 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button