Deserte

Shqiptarët me “Audi” po ecnin kundravajtje, vd esin vajzat që po shkonin në jug

Një ngjarje tra gjike ka ndodhur rreth orës 11 të mbrëmjes së kaluar, në fundjavën e parë të lirisë së qarkullimit pas Koronavirusit.

Dy makina, të tipit “Audi” dhe “Opel Astra” u për plasën në Esine, Valcamonika në Bresciano.

Disa shqiptarë dhe tunizianë po udhëtonin në drejtim të kundërt tek Audi kur u përp lasën me makinën me të cilën udhëtonin 20-vjeçarja dhe mikesha e saj 21 vjeç, të cilat gjetën vde kjen.

Ato sapo kishin mbaruar darkë në një piceri dhe po shkonin në jug, ndërsa shqiptarët, të cilët raportohet të jenë të moshave 20-30 vjeç po ktheheshin nga Zvicra pas një jave pune atje.

Dy prej personave që ishin tek “Audi” ndodhen në gjendje të rëndë.

Burimi: Corriere.it | Përktheu dhe përshtati: JOQ Albani

Source link

Back to top button