Lajme

Shqiptari vd es në Angli, i riu: Na ndihmoni t’i sjeIIim trupin e pa jetë famiIjes!

Një i ri ka shkruar pranë redakisë së JOQ Albania dhe ka treguar se një shqiptar ka ndë.rrur je/të në Angli. Ai thotë se janë duke u mbledhur të ardhura për të sjellë tru/pin e shqiptarit, që ka ndërrur je/të në Angli në vendin tonë.

Më tej bën apel që të japë kontributin e tij, kush të mundet pasi familja e të ndj.erit është e var.fër dhe nuk ka mundësi.

Mesazhi:
Ky cuni ka vde.kur në Angli. Edhe jan tu mledh kshu me e rikthy trupin se familja e tij jan fu.karej. Na ndihmoni!

Ndërsa në një faqe që është hapur për të mbledhur të ardhura për të riun që ka ndë.rruar je/të në Angli shkruhet:

Njoftojme te aferm, shoke dhe miq per hum.bjen e parakohshme te njeriut tone te dashur Arsen Zaganjori, I cili nde.rroi je/te aksid entalisht me 19 Prill ne Manchester. Per arsye se ndodhemi ne nje situate sfiduse nga pandemia kemi vendosur per te hapur nje fondacion per t’i lehtesuar sado pak dh.imbjen familjes se tij. Faleminderit!

Si përfundim mund të thuhet se kush të mundet të japë kontribut, aq pak sa të mundet për t’ia letësuar sado pak dhim.bjen famijes së të riut që ka humbur jetën në Angli.

Back to top button