Lajme

Shuhet Grupi 6+ pas dorëheqjes të njërës deputete

Kuvendi i Kosovës është duke mbajtur seancë plenare ku në rend dite është formimi i Komisionit Hetimor Parlamentar për menaxhimin e pandemisë së COVID-19 nga ana e Qeverisë së Kosovës.

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani në seancën e sotme të Kuvendit ka bërë të ditur se Grupi Parlamentar 6+ nuk ekziston më si grup, shkaku i dorëheqjes nga ky grup i deputetes Zikreta Aliti.

Osmani ka bërë të ditur se përfaqësimi në komisionet parlamentare është 6 nga pozita dhe 5 nga opozita.

“Grupi 6+ nuk ekziston më nga data 3 qershor, me këtë e humb të drejtat e përcaktuara me rregulloren e kuvendit që është përfaqësimi në komisionet parlamentare, përjashtim bënë Komisioni për të drejtat dhe interesat e komuniteteve”, ka thënë Osmani.

Burimi

Back to top button