Lajme

Si do t’i pimë makiatot pas pandemisë, tregon Lul Raka

Si do t’i pimë makiatot pas pandemisë, tregon Lul Raka

Mikrobiologu Lul Raka, thotë se do të duhet të mësohemi me distancën fizike sepse është një veprim që do të na përcjell gjatë.

Kështu tha ai në Interaktiv.

Makiato do të pimë ka dy metra larg njëri-tjetrit. Në familje nuk mban distancë me grunë e djalin e cikën, por nëse shkon në restorant, nuk ke nevojë me familje me mbajtë distancë.

Nëse lakorja ka përmirësim drastik, mund të shikohet mas 1 muaje, dy muaji, tre muaji, mirëpo sa i përket dasmave, duhet të kemi kujdes dhe të respektohen vendimet sepse ma me rëndësi është shëndeti sesa gëzimi”, ka thënë Raka.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button