Lajme

Si e pa në ëndërr i ndjeri Mikollovci, ish presidentin, Hashim Thaçi! (Video)

Mbrëmë e pashë një ëndërr të çuditshme!

I hyra në zyrë presidentit, (tani ish president) dhe i thash:

-Zgjohu burrë!

-Zgjohu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button