Lajme

Si nuk pati shpirt ky njeri/ Ky është 25 vjecari që i mori jetën babait në Fier

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Roskovec të Fierit, ku një 25-vjeçar i mori je tën babait të tij.

E ditur bëhet se i riu quhet Erdis Rapi. Ky i fundit go di ti me shkop babain e tij, 52-vjeçarin Dhori Rapi, i cili fat keqë sisht nd ër roi je të në vend.

Sipas informacioneve për mediat, të dy babai dhe djali kanë v uajtur nga prob leme mendore. Raportohet se i riu është k apur dhe se ndodhet në rajon.

Back to top button