Lajme

“Spiunët e tradhtarët e kanë vendin n’burg!”
“Spiunët e tradhtarët e kanë vendin në b’urg!

Bllagoja i Stanishiqit i kërkuaka LVV të kërkojë falje… Edhe unë kërkoj që Shteti i Kosovës ta fusë në b’urg për tradhti kombëtare dhe bashkëpunim me armikun.

Kështu, tradhtari në burg! është vepruar dhe ka ndodhë me të gjithë spiunët e tradhtarët në të gjitha rastet në botë e në histori.

RTK e Veselit, Haradinajve dhe e Thaçit vazhdon të mbajë në qendër të vëmendjes së publikut armiqtë e Pavarësisë së Kosovës…”

Sali Kabashi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button