Lajme

Super lajm: Shërohen 31, te prekur me Covid-19, sot vetëm 10

Ministri Vitia, jep një lajm shumë të mirë, shkruan Albanian Show

Ky është statusi i tij.

Sapo i morëm rezultatet për ditën e sotme.
31 bashkëqytetarë janë të shëruar pas testimeve.
Ndërsa nga 250 testime vetëm 10 qytetarë kanë rezultuar të infektuar. E sotmja është dita e dytë kur në vendin tonë shënojmë këto rezultate shpresëdhënëse.

Të bashkuar dhe të kordinuar e me përkushtim do ia dalim.
Kujdesi duhet të vijojë njëjtë si deri tani, sakrifica e secilit po i jep rezultatet.
Ndaj le të jemi të vëmendshëm e solidarë si deri tani.

Back to top button