Lajme

Susp.endohet zyrtari poIicor pas komenteve poIitike

Përkundër urdhërave të Pol icisë së Kosovës që pjestarët e tyre të mos komentojnë situatën politike, bashkëshorti i Drita Millakut, ish deputetes së VV-së, Fisnik Millaku, i ka inj.oruar dhe mos përfiIIur këto thirrje.

Ai është aktiv në rrjetin social Facebook dhe vazhdimisht kishte komentuar për situatën politike në vend.

Por, ky zyrtar pol icor pas raportimeve të Indeksonline është suspe.nduar nga detyra.

Këtë e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha.

“Ju informojmë se: I apostrofuari nga ana juaj (punonjës i stafit civil në PK) pas ndërmarrjes së të gjitha veprimeve të nevojshme, është sus.penduar konfrom udhëzimit administrativ të PK-se në fuq i, për procedura të mëtejme”, ka thënë Hoxha.

Kujtojmë që polici tashmë i susp.enduar në rrjete sociale kishte përkrahë edhe thirrjen që Hashim Thaçi e Isa Mustafa të di. gjen me ben/zinë.

95373475 3348536581842792 4227209273463013376 N
95373475 3348536581842792 4227209273463013376 N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button