Lajme

Ta rrëqeth shpirtin kjo 43-vjeçare: Humba gjysmën e kokës, ju lutem më ndihmoni të jetoj se nuk mundem dot…

Tre vite më parë një grua gjermane me emrin Antje pë soi një ak sident. 43-vjeçarja u g od it nga një kal në kokë.

Për mjekët është një mrekulli që ajo jeton ende. D ëmtimet ishin aq të mëdha sa ajo sot nuk e ka gjysmën e kokës. Por që të jetojë i duhen shumë ilaçe.

”Bild” shkruan se sigurimi nuk i ka paguar asnjë cent deri më tani. Antje kërkon ndihmë nga shteti i saj dhe lutet që mos ta lënë të jap shpirt.

Si thotë ajo:

Askush nuk e ka idenë se çfarë heq unë. Ju lutem më ndihmoni.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button