Lajme

Tasholli: Gjysma e aktivistëve të VV-së mësojnë citate nga Lenini

Ismail Tasholli tha se gjysma e aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje mësojnë citate nga Lenini.“Këtë e kupton vetëm pak po t’i dëgjosh këta aktvistë”, ka thënë Tasholli.

I menjëhershëm ishte reagimi i Vigan Qorrollit.

“PDK-ja është partia e cila i ka mbështetur njerëz të sistemeve tjera me gjykatës dhe prokurorë, prandaj që të flitet se kush është kuq e kush jo është më e thellë”, tha ai.Muhamet Hajrullahu theksoi se tek partitë tona ka pak kuq, pak liberal, demokratë dhe kjo është krejt normale.

“Problemi në politikë tek në është kur del Lista Serbe del dhe flet kundër kandidatëve të komunitetit serb si Rashiqi dhe tjerë ku ata nuk po munden as fushatë të bëjnë. Këtu është problemi dhe jo diskursi që po bëhet ndërmjet vete”, ka thënë Hajrullahu në RTK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button