Lajme

Të shkretat ato nëna/ Dalin pamjet rrëqethëse, ja ku i gjetën pa jetë dy të rinjtë nga Malësia e Madhe, kurse i treti nuk i dihet ku është

Pas 5 ditësh kë rkime janë gjetur dy trupat e pajetë Klement Pepajn dhe Vilson Çutajn. Ndërsa për të tretin e zh dukur, Daniel Pepaj, ende nuk ka asnjë të dhënë ku mund të ndodhet dhe nëse është gjallë apo jo.

Ndërkohë ka dys hime të forta që Daniel Pepaj të jetë e kz eku tori i Klement Papajt dhe Vilson Çutajt, pasi të rinjtë para se të niseshin për në zonën e Vrithit janë ko nfl ikt uar për një vje dhje kan abisi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button