Magazina

Tepër e bukur pom doket vetja
Adriana Matoshi është një emër që komentohet në shumë aspekte.

Ajo me pozat e shumta tek ndjekësit është një emër që gjithmonë zgjon kureshtje të madhe, shkruan “Kosovarja”.

Përmes një efekti që ka përdorur së fundmi, ajo thotë qe tepër i pëlqen vetja dhe ndryshimi që e bën.

Ja ndëgjojeni në vijim, reagimin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button