Lajme

Test vetëm për gjenitë: A mund ta gjeni drerin në këtë foto?

Truri duhet aktivizuar herë pas here për të stimuluar kështu reagimet e shpejta.

Teste të tilla janë ideale dhe sipas shkencëtarëve janë po ashtu të shëndetshme për ndër organet më të rëndësishme trupore, transmeton lajmi.net.

Më poshtë keni një enigmë që do testojë logjikën dhe vëmendjen tuaj, dhe do ju vërtetojë nëse keni shpirtin e një detektivi.

Gjuetarët e pafat

2 gjuetarë kanë dalë për gjueti dhe papritur kanë parë një dre. Por në momentin që ata vrapuan drejt tij, dreri u zhduk.

A mund ta gjeni se ku është fshehur dreri në këtë foto?

Nëse nuk keni arritur ta gjeni, përgjigjen e keni në foto të dytë.

Burimi

Back to top button