Magazina

Teuta Krasniqi nuk e ka Adonisin vetëm burrë

Teuta Krasniqi është pa dyshim një ndër figurat më të njohura publike.

E ka provuar vetën si moderatore, këngëtare, aktore.

Është aktore profesioniste dhe ka realizuar sukseshëm një mori rolesh ku ka shkëlqyer.

Teuta është shumë e lumtur në krahët e bashkëshortit të saj, Adonisit.

Adonis Morina është trajner fituesi dhe po u’a merr mendja se çfarë trupi mund të ketë.

Ai, ka qenë edhe trajneri i Teutes./kosovarja

Back to top button