Magazina

Teuta Selimit vëllai ja merr me vete një pjesë të shpirtit
Këngëtarja e njohur e muzikës popullore, së fundi ka vendosur të kthehet për të jetuar në Kosovë bashkë me të shoqin dhe femijët.

Ajo, është mjaftë e angazhuar në dasma e ahengje, nga ku edhe fiton mirë, shkruan “Kosovarja”.

Ndërkohë, lidhja e Teuta Selimit me familjen e saj është tejet e fortë e shpirtërore.

Në postimin e saj të fundit, këngëtarja tregon se si ndihet sa herë që vëllai i saj, Agroni, largohet nga ajo.

Ndjenja tipike të motres, apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button