Lajme

Thaçi: Unë ju kam tregua edhe serbisë edhe botës “Kosova është e pavarur“

Presidenti Thaçi tha se “për neve është me rëndësi që përfaqësuesit ndërkombëtarë që merren me këtë çështje ta trajtojnë Kosovën si një vend i pavarur dhe sovran, ndërsa çdo qasje tjetër është e dështuar nga kushdo qoftë”.

Thaçi tha se beson në qasjen e SHBA-së si dhe në dinamikën dhe energjinë e të dërguarit të posaçëm për dialogun nga ShBA, Richard Grenell, të cilat, sipas presidentit Thaçi do të shënojnë rezultate konkrete.

“Nuk është koha tani për matje të pulseve apo trajtimeve seminarike të çështjes së Kosovës për njohje reciproke Kosovë-Serbi, por është koha për vendimmarrje historike që sjell rezultat konkret”, tha Thaçi.

Back to top button