Kronika e zezëLajme

Tragjike: Grimerja nga Ohri gjendet e vdekur

Tragjike: Grimerja nga Ohri gjendet e vdekur në Afrikë

Grimierja dhe influencuesja Maja Janevska, me origjinë nga Ohri, është gjetur e vdekur në Afrikë, sipas mediave nga kontinenti afrikan.

Mia ka lindur në Maqedoni, por ka jetuar në Tanzani për më shumë se një dekadë. Raportet thonë se ajo jetonte në Afrikën e Jugut para vdekjes së saj.

Për momentin, arsyet e vdekjes së Majas nuk bëhen të ditura, megjithëse mediat nga Afrika po spekulojnë me këtë temë. Megjithatë, vdekja e saj është ende një mister.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button