Lajme

Tro.nditëse/ Babai shkoi të shihte film, kthehet dhe gjen djalin e pa.jetë në krevat

Një ngjarje tepër tri shtuese ka ndodhur në një familje britanike në qytetin Glasgow që hu.mbi papritur djalin 4 vjeç.

Babai Ian George kishte shkuar në dhomë për të parë filmin e tij të preferuar dhe kur u kthye, e gjeti vogëlushin David pa shenja je.te në krevat.

Ambulanca arriti me urgjencë për të dërguar fëmijën në spital, ku u shpall i vd.ekur.

Nëna e David, Debbie Park tha se familja është tro.nditur nga vd.ekja e prapirtur. Duke folur për “Daily Record”, ajo tha: “Ai mbyIIi sytë dhe shkoi në parajsë. Nuk kishte dhi.mbje dhe prob.leme shëndetësore. Vd.iq pa paralajmërim apo arsye”.

27634662 8256221 Image A 5 1587809167701[1]
27634662 8256221 Image A 5 1587809167701[1]

Vogëlushi nuk kishte pro.bleme shëndetësore dhe vd.iq nga vd.ekja e papritur e pashpjegueshme në fëmijëri (S.U.D.C) pasi ra në gjumë.

Ky shkak i vd.ekjes përdoret kur ekspertët mjekësorë nuk mund të identifikojnë ndonjë arsye tjetër.

Çdo vit mbi 40 fëmijë në Angli dhe Uells vd.esin nga S.U.D.C./a.m/noa.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button