Lajme

Trump dhe Erdogan bashkojnë forcat kundër covid-19

Presidenti i ShBA’së Donald Trump dhe Presidenti Turk Recep Tayip Erdogan kanë rënë dakord për një bashkëpunim mes dy vendeve për të luftuar koronavirusin.

Ishte vetë presidenca turke që bëri një njoftim të tillë ditën e sotme. Të dy liderët zhvilluan një bisedë telefonike ku vendosën dhe për bashkëpunim.

Gjithashtu u diskutua dhe për çështje të tjera si zhvillimi i rajonit të Turqisë.

Detaje mbi këtë bashkëpunim mes tyre nuk janë publikuar ende.

Burimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button