Lajme

Urgjente: Një nënë me tre fëmijë ka mbetur pa ushqim në Tetovë

Një nënë me tre fëmijë në Tetovë këto ditë ka mbetur pas ushqim.

Ajo ka kërkuar ndihmë kushdo që ka mundësi që të paktem ushqim t’i dërgojnë, pasi se siç thotë ajo dy ditët e fundit edhe fëmijët i ka të uritor.

Për të gjithë ata që kanë mudësi apo gjenden afër Tetovës, këtë grua mund ta ndihmojnë në këtë numër telefoni: 070908033.

Ju lutemi SHPERNDANE sa më shumë, ndoshta dikush e sheh këtë lajm dhe e ndihmon këtë grua në këto ditë shumë të vështira.

Burimi

Back to top button