Lajme

Vajza e çiftit simpatik Merita e Nysret Muqiqit bukur falë operacioneve plastike

Albiona Muqiqi është vajza e çiftit simpatik Merita e Nysret Muqiqit, e cila edhe pse nuk ka vazhduar rrugën e prindërve për muzikë, ka arritur të jetë e njohur për publikun shqiptar falë prindërve të saj.

Si shumica e femrave, edhe ajo nuk i ka shpëtuar ndërhyrjeve të shumta, me të cilat duket se është zbukuruar më shumë

Por ndonjëherë këto ndërhyrje vërehen qartë, duke marrë edhe kritika të shumta, të cilave nuk u vë veshin fare.

Duke qenë një femër që krenohet me pamjen e saj, ajo së fundmi ndau një selfie ku në sy bien ndërhyrjet e shumta, në mollëza, buzë dhe vetullat e saj.

Më e bukur ishte apo është bërë?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button