Lajme

Valbon Krasniqi: Të paktën të bartim maskat

Infektologu kosovar, përmes një postimi të bërë në Facebook ka reaguar ndaj rasteve të fundit me COVID-19, ku rezultuan 40 raste të reja.

Valbon Krasniqi ka apeluar qytetarët për kujdes, prandaj ka thënë të paktën duhet të bartim maskat.

Ky është postimi i tij:

Qytetarë të nderuar – kujdes!

Ne të gjithë bashkarisht, qyetarë, profesionistë shëndetësorë e institucone duhet të jemi të përgjegjshëm për veprimet tona.

E çka mund të bëjmë si qytetarë?

Të paktën të bartim maskat.

Jeta normale duhet të vazhdojë, por mbani MASKAT dhe RUANI DISTANCËN FIZIKE.

Kjo është më e pakta që mund të bëni për të mbrojtur shëndetin Tuaj.

Burimi

Back to top button