Lajme

Valbon Krasniqi vjen me lajmin e vitit për koronavirus

Shkruan Valbon Krasniqi.

‘Fillon numërimi drejt ZERO-s

Sonte në klinikë me 12 pacientë. Shërohen 3 prej tyre,
Nga nesër me numër njëshifror të pacientëve në klinikë (vetëm 9 )

Saktēsisht, sot pas 8 javësh betejë me koronavirusin, fillon numërimi drejt ZERO-S.
Po përjetojmë me gëzim rezultatet e durimit të qytetarëve dhe punës profesionale të gjithë personelit shëndetësorë
Falemnderit qytetarë për durimin.’

Burimi

Back to top button