Lajme

Vdekje e dyshimtë në Prishtinë

Policia ka raportuar se dje ka vdekur në rrethana të dyshimta vik tima mashkull kosovar në Prishtinë.

Sipas policisë, vik tima ishte duke punuar dhe ka pasur probleme shëndetësore i cili me ndihmë të shpejtë është dërguar në QKUK.

Pas kontrollit mjekësor nga mjeku është konstatuar se vik tima kishte ndërruar jetë. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i cili e ka cilësuar lëndën e  rastit, ndërsa me urdhërin e tij trupi i pajetë i vik timës është iniciuar në IML për obduksion.

“Raportohet se vik tima mashkull kosovar derisa kishte qenë  duke punuar kishte pasur probleme shëndetësore i cili me ndihmë të shpejtë nga vendi i ngjarjes është dërguar në QKUK. Pas kontrollit mjekësor nga mjeku është konstatuar se vik tima kishte ndërruar jetë. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori i cili e ka cilësuar lëndën e  rastit, ndërsa me urdhërin e tij trupi i pajetë i vik timës është iniciuar në IML për obduksion”, thuhet në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button