fbpx
Lajme

Vendim i ri i Qeverisë: Kush nuk bartë maskë, ja çka do të ndodh!

Vendim i ri i Qeverisë: Kush nuk bartë maskë, ja çka e pret

Kryeministri i vendit, Avdullah Hoti është deklaruar para mediave lidhur me situatën e tanishme të krijuar si pa sojë e pandemisë COVID-19. Hoti tha se nuk duhet lejuar që gjendja të dalë jashtë kontrollit dhe se jeta e qytetarëve është prioritet i qeverisë. Çdokush që nuk i z baton këto masa, bën vepër pe nale sepse rre zikon jetë ne vetë dhe të qytetarëve të tjerë. 2 mijë e 677 raste deri sot të prekur me COVID-19, për momentin i kemi 113 që janë të hospitalizuar, gjashtë në gjendje të rëndë, stafi shëndetësore po bën maksimumin dhe del që 8% e rasteve totale janë mjekët stafi shëndetësore që janë prekur nga kjo sëmundje, sepse janë fronti vija e parë e përballjes”, tha Hoti.

Source link


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close