Lajme

Veterani i UÇK’së: S’e kam besur që na e bëjnë këtë komandantët”

Veli Morina është i zhg ënjyer që ish-shokët e lu ftës që zunë pozita udhëheqëse nuk i ndi hmuan në kërkesat e tij minimale për punësim.
“Komandantët, shokët, asnjë nuk ma kanë gjetur një vend pune. Dhe u kam thënë, gjemani një punë me pastru qytetin, kontejnerët me i vendos në kamion, por as aty nuk më kanë ofruar punë. Unë nuk u kam lyp punë që nuk mund ta përballoj, çka s’mund ta kryej, për çka nuk kam shkollë, edhe aty nuk më kanë ofruar punë. S’e kam besur që na e bëjnë këtë komandantët”, shtoi ai.

Source link

Back to top button