Lajme

(Video) O Shqiptarë viheni dorën në zemër, kjo nënë u lutet: Kam larë stolat e spitalit me lot, ma ndihmoni djalin tim të jetoj

Duke u endur pranë spitalit Pedi atrik e duke lotuar kështu i gjetëm prindërit e Renaldit. Janë në pritje të çdo fjale që del nga buzët e mjekëve në lidhje me shëndetin e djalit të tyre.


E si të mos mjaftonin hallet ekonomike që kanë, gjendja e tyre u përkeqësua pasi 11 vjeçarit iu shfaq sëmundja që u rrënoi të gjithë në shtëpinë e tyre.

E kur sëmundja mbërrin në një shtëpi kaq të varfër, pesha bëhet edhe më e madhe. Enkeleda prej pesë muajsh nuk i ndahet nga koka e shtratit në spitalin Pediatrik në Tiranë “Sikur na ra qielli e na zuri të gjithëve. Djalin e ka marrë shumë malli për të shkuar shtëpinë, të vd es atje thotë.

Morëm borxhe 2 milionë, ai ka temperaturë, më mirë të vd es vetë dhe ai mos të vuaj këtë them, po nuk iku jashtë nuk ka jetë për djalin. Se mos më ikën nga duart, këtë fri kë kam e nënë ai më ikën nga duart, unë se dua më jetën kot që rroj, dua të kem djalin shëndoshë e mirë”,-janë fjalët e nënës se Renaldit që vuan nga leu kemia. Lotët e nënës së tij derdhën papushim e kërkon që djali të kurohet sa më shpejt pasi koha nuk pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button