Lajme

Video/ Si na shpëtoi kjo: Ja gjesti i türpshëm që na shpëtoi dje në Përputhen: Si e kanë bërë këtë…

Tashmë puthjet, prekjet in time dhe ofen dime nga të gjitha llojet janë pjesë normale e emisionit “Përputhen” ku as skanadalet nuk kanë mbetur mbrapa.

Dy puntata më parë ishte Ales sandro ai që surprizoi duke ftuar papritur Antonelën në një takim, por nuk është kjo për ç’ka duhet të habiteni.

Në këtë moment Andi i drejton gishtin e me sit Antonelës në mënyrë shumë ofe nduese, por ajo që mbetet misterioze është kuptimi i këtij gjesti të sh ëmtuar dhe gjithashtu reagimi aspak i habitur i Antonelës.

Ky veprim po shpërndahet shumë në rrjet dhe ndoshta në puntatat në vijim do të këtë një shpjegim nga konkurrenti.

Back to top button