Lajme

Vjehrra shqiptare, për inati të resë, e ínfekton djalin me virus

Një vjehërr e moshës së moshuar nga qendra numër 4 në Suharekë, ka bërë një dam të jashtëzakonshëm duke ínfektuar gati të gjithë familjarët e rrethit të mesëm, pasi duke dashur t’ia ndalojë lumturinë resë së saj, e ka ínfektuar djalin me Coronavirus.

Ngjarja ka ndodhur para një jave, kur reja e saj, kishte planifikuar që të shkonte gjatë kohës së karantinës në Rugovë, në një villë. Vjehrra dy shon se reja, kishte në plan t’i bëjë një puç në kohë virusi, duke e lënë atë vet në shtëpi me 7 anëtarë të tjerë.

Duke mos ditur se çfarë ti bëjë resë, dhe si t’ia ndalojë planin dhe kësisoj nga ínati që ka ndaj saj, vjehrra e cila nuk e dinte se e kishte virusin, por duke menduar se e ka vetëm një flamë, ka shkuar dhe ja ka ngjítur djalit.Të nesërmen djali ishte zgjuar i bërë qull dhe duke qenë se është kryesor për panikë, në familje, e kishte telefonuar numrin emergjent, dhe ishte testuar. Kishte dalë pozítiv. Më pas të gjithë janë detyruar të qëndrojnë në karantinë për 14 ditë.

Tashmë vjehrra e cila duhet të durojë ke qtrajtimin nga reja e saj, cdo dit 24 orë në ditë, duke ia përmend se çka ju ka bo, thotë se i ka rënë pishman por shumë vonë. Ti se din sa vonë u bo për ty.

Back to top button