Lajme

Vjen super lajmi për ata që kanë planifikuar dasma dhe ahengje

Njoftim:

Ministria e Shëndetësisë miraton Manualin për Mbrojtje nga përhapja e virusit Covid-19, ku specifikohen të gjitha detajet për mënyrën e organizimit të punës në të gjitha bizneset private, ndërmarrjet publike, në institucionet publike dhe çdo veprimtari tjetër.

– Me datën 12 qeshor do të na njoftojnë se si të punojmë dhe kur të fillojmë të punojmë me ahengjet, masat që do të vendosen duhet të respektohen nga të gjithë ne, njeashtu kërkojmë që edhe dasmorët të na mirëkuptojne.

Gastronomet, Bizneset, Industria e Muzikës etj duhet të gëzohen pritjes i erdhi fundi, do të fillojnë ahengjet shum shpejtë!

Sezona 2020 pak me rregulla e me kujdes, por me shumë qef e energji të madhe do të punohet.

Source link

Back to top button