Lajme

Vjosa i’a zbulon këtë marrveshje “sekrete“ Isa Mustafes para pak minutash

Vjosa i’a zbulon këtë marrveshje “sekrete“ Isa Mustafes para pak minutash

Deputetja e Lidhjes Demokratiek të Kosovës, Vjosa Osmani ka shp ërthyer me ak uza në drejtim të Isa Mustafa.
“Kush po na flet për fri kësim? Njeriu që me një lëvizje të vetullave të Thacit kër cente përpjete për t’ju vërsulur deputetëve të tij. Kush po na flet për instruksione? Ai që ato i merr nga Hashim Thaci e Kadri Veseli, dhe për këtë madje mburret. Njeriu për të cilin Thaci na qenka shteti, dhe parandalimi i bërjes së Thacit president, quditërisht na qenka rrënim i shtetit”.

Source link

Back to top button