Lajme

Vjosa Osmani deputetes PDK-së ”Harroje që ju e futni këtë kulturë”

“Si një grua në politikë që karrierën e ka nisur shumë e re, në moshën 20-vjecare, e ndjej për obligim që të rea gojë. Unë kri tikat e juaja i marrë si kompliment, por ju përgjigjëm sepse neve na shikojnë dhjetëra mijëra vajza të vogla dhe nuk dua që të mësojnë se grave duhbet me u tregu se kur me folë e kur me keshë. Harroje që ju e futni këtë kulturë”, ka thënë Osmani.
“Ku ishit ju zonja Ismaili, kur kryetari paraprak i re agoi grave deputete me një gjuhë cnje rëzore”, ka thënë Osmani në Kuvend.
“Në nivel personal i marrë komplimente, por e kam detyrë që të mos lejojë që një kulturë e tillë të vendoset në këtë Kuvend, jo kurrë në këtë Kuvend”, ka shtuar ajo.

Source link

Back to top button