Lajme

Vjosa Osmani dhe Albin Kurti vazhdojne planet për shkarkimin e Hashim Thaçit

Pas shkarkimit nga të gjitha pozitat në LDK, Vjosa Osmani së bashku me Albin Kurtin janë duke përgaditur planin parazgjedhor për të shkarkuar Hashim Thaçin.

Edhe pse të shkarkuar, ideja e tyre për shkarkimin e Hashim Thaçit nuk ka vdekur, ata janë duke punuar në këtë drejtim por tani nga pozita e të shkarkuarve.

Back to top button