Lajme

VlDE0 Ja si jetojnë femrat shqiptare të marttuara me serbët

Ato bl.ihen për pak para ose mash ttrohen për një jetë të mirë, mirëpo në fakt gjatë gjithë ditës ato merren me bartjen e druve me traktor dhe me kujdesin e bagëtive” shprehet serbi. U kry,yqëzzua në kishë, ajo vetë deshi ta bëjë ketë” tha dhëndri Bratislavi Dhurata, tashmë me emër të ndryshuar e quajtuer…Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button